Over ons

Batenburg Energietechniek biedt engineering, productontwerp, advies en energie-technische producten aan onze opdrachtgevers in de markten Energie, RailInfra en industrie. Binnen deze markten hebben we aan veel mooie projecten mee mogen werken, waaronder het Amalia windmolenpark, de Betuwelijn en de APM terminal. Daarnaast staan we regelmatig aan de wieg van technische innovaties. Op deze manier helpen wij de klant bij het zetten van de volgende stap.

 

Onze kracht

Wij opereren dicht bij onze klanten én leveranciers. Onze medewerkers spannen zich dagelijks in voor het belang van de klant. Dit leidt tot lange termijn relaties. Zo geven wij onze klanten, naast het aanbieden van producten, op de eerste plaats advies over ontwikkelingen. Daardoor komt het vaak voor dat wij plaats nemen aan de designtafel voor technische innovaties en is de term custom-made ons niet vreemd.

 

Onze Markten & assortiment

Wij leveren energieoplossingen aan verschillende markten: Netwerkbedrijven, Energieopwekking, Industrie, On- en Offshore en de rail infra. Zo leveren wij al sinds de jaren 60 aan Nederlandse energiebedrijven zoals Stedin, Enexis, Alliander en Delta. Bijvoorbeeld producten voor het opwekken van duurzame energie. Daarnaast verzorgen wij een volledige productenpakket aan de industrie. Van kabelschoen tot en met volledig ingerichte verdeelstations. Ook zijn wij actief in de offshore en marine- en scheepvaart waar wij de gehele keten leveren van vermogenstranfsormatoren tot veiligheid materialen en worden wij in de railinfra voorgeschreven door ProRial met een breed scala aan producten.

 

Batenburg Energietechniek is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Batenburg Energietechniek is lid van de volgende organisaties:

Dutchpower

Fedet

 

 

  Energy storage NL