Voor Batenburg Energietechniek staat MVO niet alleen voor minder CO2 uitstoot en milieuvriendelijk produceren, maar ook voor oog hebben voor je medemens. Gewoon om de hoek van de straat.

Batenburg Energietechniek is trotse sponsor van ‘Het Beterboek’. Kinderen die opgenomen zijn op de kinderafdeling krijgen een BeterBoek (indien op voorraad). Het is een leuk boek dat is afgestemd op het niveau en de belevingswereld van kinderen.
Batenburg Energietechniek steunt al meerdere jaren de Stichting Pallieter, een stichting die zich inzet om het leven van ernstig en ongeneeslijk zieke kinderen en hun families zo aangenaam mogelijk te maken. Kijk voor meer informatie op: www.pallieterhelpt.nl
Ook doneert Batenburg Energietechniek lege cartridges aan de Stichting Cartridge 4 Kika. Deze stichting verzamelt lege cartridges en de opgehaalde waarde wordt aan Kika gedoneerd.
Naast het steunen van de Stichting Pallieter en Cartridge 4 Kika zet Batenburg Energietechniek zich in voor re-integratie en sociale werkvoorziening van mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Het bedrijf Promen biedt deze mensen de kans om deel te nemen aan het arbeidsproces. Batenburg Energietechniek heeft een eigen assemblage afdeling waar mensen van Promen al meerdere jaren werkzaam zijn. Kijk voor meer informatie op: www.promen.nl
Batenburg Energietechniek is ook een gecertificeerd erkend leerbedrijf voor het MBO voor de logistieke en technisch-commerciële opleidingen. Als je interesse hebt in een leerzame stage, neem dan contact met ons op.

Opleider

Batenburg Energietechniek richt zich op kennis delen en borgen, binnen onze organisatie hebben we gediplomeerde en geautoriseerde opleiders die training en scholing mogen geven op locatie als op scholen. Op deze wijze zien wij ook onze verantwoording voor de toekomst.

Sitemap