MVO

MVO leeft. Overal om ons heen. We zijn als mens, maar zeker ook als organisatie verantwoordelijk voor ons handelen en daarover aanspreekbaar. Batenburg Energietechniek is sinds jaar en dag actief met MVO. Continu zijn wij bezig onze bedrijfsprocessen te verbeteren hierbij rekening houdend met de diverse belangen van onze stakeholders. Op dit momentl werken wij ons MVO beleid verder uit, waarin we ons richten op de volgende vier pijlers:

Ons personeel is ons grootste goed. En onze klant is koning. Mensen waarvoor wij goed willen zorgen en duurzame relaties mee aangaan. Met respect gaan we met elkaar om, ruimte voor creativiteit en ontwikkeling is belangrijk.
We realiseren ons dat onze planeet geen gebruiksartikel is. De mogelijkheden voor toekomstige generaties mogen wij niet beperken. Daarom concentreren we ons niet alleen op ‘wat’, maar vooral ook op ‘welke manier’.
Bij de in- en verkoop van onze producten en diensten houden wij rekening met de milieu en sociale aspecten. Samen met onze toeleveranciers en klanten kijken we naar verbeteringen binnen ons MVO beleid en het thema duurzaamheid.
Het toepassen van MVO in ons beleid en ons dagelijks handelen scharen wij onder onze eigen “P”, die van Practical. Door continu te monitoren wat er in- en extern rond onze organisatie leeft, krijgen wij inzicht hoe wij ons beleid kunnen verbeteren.

 

SKAO

Batenburg Energietechniek B.V. is ook lid van de SKAO en heeft daar haar eigen pagina. In de toekomst zullen wij ook hier meer documenten rondom dit onderwerp gaan plaatsen. Bekijk de pagina op SKAO.nl:

SKAO

 

Club van 49

Batenburg Energietechniek is lid van de Club van 49. Een verzameling bevlogen bedrijven die het doel van 49% echt willen halen, substantiële stappen zetten en tevens onderzoeken hoe 49% reductie is door te vertalen in hun bedrijfsketen. Dit is een initiatief van SmartTrackers.

Club van 49

 

Meer weten

Meer lezen over onze visie op CO2 en Social responsibility? Kijk hier:

CO2

Social Responsibility

 

Downloads

Op zoek naar meer documentatie over MVO en downloads? Klik dan op de knop hieronder.

Downloads

Sitemap