Werken bij

Bij Batenburg Energietechniek werken betrokken medewerkers met trots en gedrevenheid. Regelmatig zijn wij op zoek naar talentvolle, enthousiaste en gemotiveerde mensen die zich thuis voelen in een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. De cultuur in ons bedrijf is open, direct en no-nonsense. Wij zijn daarbij praktisch ingesteld en denken in oplossingen.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot groei en promotie maken Batenburg een zeer aantrekkelijke werkgever. Onze medewerkers werken nauw met elkaar samen, ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ondersteunen elkaar. Dit resulteert in een prettig werkklimaat. Werken bij Batenburg Energietechniek betekent ruimte voor eigen inbreng en ruime doorgroeimogelijkheden.


Stage & Afstuderen

Ook willen wij jong gedreven talent helpen ontwikkelen. Momenteel zijn wij op zoek naar een commercieel technicus stagiair, Geïnteresseerd? Klik op onderstaande link.

Bekijk onze (afstudeer)stages

Medewerkers aan het woord

Fee Hoffman Projectcoördinator

Fee Hoffman Projectcoördinator

''Ik ben de schakel tussen alle betrokken partijen, waarbij ik ervoor zorg dat planning en uitvoering naadloos op elkaar aansluiten''.

Mijn avontuur bij Batenburg Energietechniek begon direct vanuit de schoolbanken. Eerst heb ik een opleiding gevolgd voor Mechatronica. Na mijn opleiding ontdekte ik dat mijn passie eigenlijk ligt in het organiseren en coördineren in plaats van het sleutelen zelf. Deze eigenschappen passen bij een projectcoördinator, hier zag ik mijn toekomst. Om dit te realiseren heb ik de opleiding technische bedrijfskunde gedaan om daarna als projectcoördinator aan de slag te gaan.

In mijn zoektocht naar een geschikt bedrijf om voor te werken, stuitte ik op Bateburg Energietechniek. Tijdens het eerste gesprek voelde ik al gelijk een positieve sfeer, dit gaf mij een goed gevoel waardoor er al snel een tweede gesprek volgde. Hierna was ik officieel een batenburger.

Als projectcoördinator ben ik verantwoordelijk voor het beheer van distributieruimtes voor Alliander. Deze ruimtes spelen een essentiële rol bij het verbreden van de capaciteit van het energienet. Ik ben de schakel tussen alle betrokken partijen, waarbij ik ervoor zorg dat planning en uitvoering naadloos op elkaar aansluiten.

Het afgelopen jaar heeft mij veel gebracht. Ik heb gezorgd voor overzicht in de administratie en heb veel kennis opgedaan waardoor ik nu alles weet over de distributieruimtes. Mijn ervaring bij Batenburg is positief. Het werk is leuk en uitdagend, het klantcontact is prettig, geen dag is hetzelfde en ik heb geweldige collega’s. Alles bij elkaar zorgt voor een fijne werksfeer.

Batenburg Energietechniek is voor mij een bedrijf waar je direct bij binnenkomst het vertrouwen krijgt om aan de slag te gaan en jezelf te ontwikkelen. Het is een plek waar ik me thuis voel en waar mijn inzet en toewijding worden gewaardeerd.

Kamal Rahimbaksh inside sales engineer
Alex Loos accountmanager

Alex Loos accountmanager

''Ik waardeer het dat ik niet in een vastomlijnde rol ben gedwongen, maar in plaats daarvan de vrijheid heb gekregen om mijn specialismen te ontwikkelen''.

Nadat ik mijn bachelor Mechanical Engineering had afgerond, besloot ik een andere richting in te slaan. Tijdens mijn bachelor deed ik onderzoek naar vragen over batterijopslag en het werd al snel duidelijk dat hier mijn passie lag. Direct na het behalen van mijn bachelor ben ik bij Batenburg Energietechniek aan de slag gegaan.

Hoewel ik met meerdere bedrijven in gesprek was, heb ik uiteindelijk gekozen voor Batenburg Energietechniek. De doorslaggevende factor was de geboden vrijheid en de mogelijkheden binnen het bedrijf. Ik kreeg de kans om mijn passie voor energieopslag te gebruiken om aan nieuwe business te werken en dit zelf op te zetten. Het idee dat ik met mijn passie een bijdrage kon leveren aan de energietransitie maakte de keuze makkelijk.

Als accountmanager sta ik dagelijks in contact met leveranciers en klanten. Een van mijn bijdragen was een verdiepend onderzoek naar nieuwe oplossingen binnen de energietransitie. Dit onderzoek heeft geleid tot succesvolle samenwerkingen om totaaloplossingen te bieden op het gebied van energieopslag. De focus van de oplossingen ligt op state-of-the-art hardware en software.

Batenburg Energietechniek beschrijf ik als een platte organisatie, waar korte lijnen met iedereen, inclusief managers en directie, de communicatie vereenvoudigen. De informele sfeer maakt het een prettige werkomgeving. Terugkijkend naar mijn tijd bij Batenburg Energietechniek ben ik positief verrast door de geboden ruimte en kansen. Ik waardeer het dat ik niet in een vastomlijnde rol ben gedwongen, maar in plaats daarvan de vrijheid heb gekregen om mijn specialismen te ontwikkelen

Voor de toekomst zie ik de gegeven ruimte om nieuwe markten te verkennen als een kans om in de komende jaren een eigen energieopslag afdeling te creëren. Het doel is om te groeien, mensen aan te nemen en zo een derde pilaar in het bedrijf op te bouwen.

Sitemap