Werken bij

Bij Batenburg Energietechniek werken betrokken medewerkers met trots en gedrevenheid. Regelmatig zijn wij op zoek naar talentvolle, enthousiaste en gemotiveerde mensen die zich thuis voelen in een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. De cultuur in ons bedrijf is open, direct en no-nonsense. Wij zijn daarbij praktisch ingesteld en denken in oplossingen.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot groei en promotie maken Batenburg een zeer aantrekkelijke werkgever. Onze medewerkers werken nauw met elkaar samen, ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ondersteunen elkaar. Dit resulteert in een prettig werkklimaat. Werken bij Batenburg Energietechniek betekent ruimte voor eigen inbreng en ruime doorgroeimogelijkheden.


Stage & Afstuderen

Ook willen wij jong gedreven talent helpen ontwikkelen. Momenteel zijn wij op zoek naar een commercieel technicus stagiair, Geïnteresseerd? Klik op onderstaande link.

Bekijk onze (afstudeer)stages

Medewerkers aan het woord

Joost van der Poel

Joost van der Poel

Account manager

Ik ben Joost en heb in 1996  de opleiding Commercieel Ingenieur elektrotechniek succesvol afgerond. Sinds 2006 werk ik bij Batenburg Energietechniek (v/h Seher),  ik werkte toendertijd bij een zusterbedrijf en ben via een gezamenlijke beurs  in contact gekomen met het bedrijf. Het klikte meteen met de mensen, de producten en niet onbelangrijk met de klanten. Tot de dag van vandaag heb ik nog steeds geen spijt van de overstap.

Ik ben begonnen als accountmanager voor  industriële klanten zoals Shell, BP, Dow en daarnaast  de grote aannemers. Inmiddels ben ik accountmananger en verantwoordelijk voor één van de drie grote netwerkbedrijven.

Daadkracht tonen en verantwoordelijkheid nemen

De functie accountmanager is een zeer breed begrip, je bent uiteraard eind verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij je klant maar ook voor een stuk ontwikkeling van de producten. Dit doen we samen met de leveranciers, of beter gezegd met de partners. Dit betekent dat je van het begin tot het eind betrokken bent bij het ontwikkelen van nieuwe producten, facetten hiervan zijn; vervaardigen van prototypes, testen bij de klant, typetesten in een laboratorium, samenstelling van het eind product en het  maken van montage instructies. Als het product uiteindelijk klaar is dan moeten de gebruikers, vaak de monteurs,  getraind worden in het monteren van onze oplossing.

Haal het beste uit jezelf naar boven

Je bent betrokken en verantwoordelijk voor het hele traject en dat maakt het nu juist zo mooi om bij Batenburg Energietechniek te werken. Je baan heeft verantwoording, en biedt volop uitdagingen om  iedere keer weer  het beste uit jezelf te halen.

Patrick Borsje
Sitemap