Hauff-Technik

Batenburg Energietechniek is distribiteur van Hauff-Technik in Nederland. Hauff-Technik is één van de toonaangevende Europese fabrikanten van afdichtsystemen voor kabels, buizen en huisinvoeren. Hiermee worden gebouwen beschermd tegen binnendringend water, gas, brand, vuil en ongedierte. De innovatieve oplossingen van Hauff-Technik garanderen absolute dichtheid, efficiënte economische toepassing, gebruikersvriendelijkheid en duurzaamheid in elk type gebouw. Van eengezinswoning en diverse bedrijfsgebouwen, tot en met grote infrastructuurprojecten als vliegvelden en energiecentrales.

Tot onze klanten behoren netwerkbeheerders en ondernemers in de e-infrastructuur. Maar ook architecten, planologen en particuliere bouwmeesters vertrouwen op de ervaring en competentie van Hauff-Technik. Wij bieden de passende oplossing aan voor alle klantspecifieke uitdagingen. Dit doen we met oplossingen uit ons uitgebreide productassortiment of met klantspecifieke productie op maat.

Catalogus Hauff-Technik

Bekijk onze oplossingen van Hauff-Technik.

Catalogus Hauff-Technik
Kabeldoorvoeringen

Kabeldoorvoeringen

Om water in uw installatie of station te voorkomen wordt door ons het gebruik van doorvoeringen geadviseerd. Deze doorvoeringen zorgen per situatie en kabel voor een extreme waterdichte invoer. Of het nu gaat om 1 kabel of 10 kabels, alle mogelijkheden nemen we met u door voor maatwerkoplossing.

Lees hier meer over onze doorvoeringen van Hauff:

Hauff

Sitemap