NKT

Batenburg Energietechniek is distribiteur van NKT in Nederland. Sinds 1891 is NKT een pionier in de kabelindustrie. Ze zijn begonnen met het ontwikkelen van zeer innovatieve laagspanningskabels (LV) tijdens de tweede industriële revolutie. De kabels van NKT ondersteunden de overgang van stoom en waterkracht naar elektriciteit en hielpen bij het leggen van de basis voor een modern, comfortabel leven zoals we dat nu kennen. Voor het bewerken van kabels heeft NKT een uitgebreid productportfolio met kabelgarnituur.

Vandaag werken ze samen met onze klanten in de energiesector om een ​​veilige en duurzame toekomst te creëren in een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van stroom.

Kabels en kabelgarnituur

Door de jaren heen is de rol van NKT veranderd van slechts een kabelfabrikant die onophoudelijk de kwaliteit en duurzaamheid van kabels heeft verbeterd tot een vertrouwde partner met volledige service. Door eerst middenspanningskabels (MV) en later hoogspanningskabels (HV) aan ons productportfolio toe te voegen, zijn ze een toonaangevende kabelleverancier binnen Europa geworden. Soms breken kabels echter en moeten ze worden gerepareerd, en sommige kabels moeten worden vervangen door hogere vermogensniveaus om te voldoen aan de behoefte van de samenleving aan meer energie. Zo is de focus van NKT consequent verbreed. In het productportfolio van Batenburg Energietechniek vind u de kabeleindsluitingen, haakse stekers en verbindingsmoffen terug van het merk NKT.

Catalogus van NKT voor MV

Bekijk de oplossingen van NKT voor middenspanningsverbindingen.

Catalogus van NKT voor HV

Bekijk de oplossingen van NKT voor hoogspanningsverbindingen.

Sitemap