Batenburg bij Aqua Nederland 2024

Clean Water

Batenburg Energietechniek neemt Samen met Hauff deel aan Aqua Nederland op 19, 20 en 21 maart 2024 | 10:00 – 18:00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Zien wij u ook? Meld u hier gratis aan.

Non-electric Doorvoeringen

Tijdens de beurs presenteren wij de non-electric doorvoeringen van Hauff-Technik. Een voorbeeld van non-electric doorvoeringen van Hauff Technik is de GKD. Dit is een modulaire buisafdichting die ervoor zorgt dat jouw buis, koker, leiding, pijp, schacht, en slang eenvoudig en zeker is afgesloten tot wel 5 bar. Doormiddel van een, in de markt unieke, geïntegreerde draaimomentcontrole is dit eenvoudig te monteren, je hebt nooit meer een momentsleutel nodig om te weten dat je afsluiting echt dicht is.

Over ons

Batenburg Energietechniek levert componenten en systemen die worden toegepast in het electriciteits-distributienetwerk: van de energieopwekking tot aan de lokale aansluiting. Onze energie-technische oplossingen leveren wij aan Transmissie-(TSO) en Distributie- (DSO)-netwerkbedrijven en opdrachtgevers in de markten Solar, E-mobility, E-infrastructuur, Openbaar vervoersbedrijven, en Wind. Onze producten ondergaan zware type testen om te voldoen aan de laatst geldende normeringen. Technische innovaties worden met onze opdrachtgevers ontwikkeld en geïmplementeerd tot een nieuwe standaard. Dit is onze bijdrage om de volgende stap voor opdrachtgevers binnen de energietransitie mogelijk te maken.

Zien wij u ook op 19, 20 en 21 maart 2024 | 10:00 – 18:00 uur in de Evenementenhal in Gorinchem? Meld u hier gratis aan.

Sitemap