Batenburg Energietechniek behaalt VCA-certificaat

VCA certificaat overhandiging

In januari hebben wij officieel ons VCA-certificaat overhandigd gekregen namens DEKRA. Batenburg Energietechniek B.V. is per 15 januari 2020 officieel VCA** 2017/6.0 gecertificeerd.

Dit certificaat is van toepassing op ons gebied: het leveren van elektrotechnische componenten en systemen in laag-, midden- en hoogspanning.

Wat is VCA?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. De certificering heeft als doel om de veiligheid op de werkvloer te verhogen en het aantal ongevallen te verminderen.

VCA is hiermee veel meer dan alleen een checklist met een aantal eisen; het is een veelzijdige norm waarmee bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Het certificaat stelt eisen aan onderwerpen als VGM-beleid, risicobeheer, opleiding, voorlichting en instructie, milieuzorg, noodsituaties, VGM-inspecties, bedrijfsgezondheidszorg en ongevallen/VGM-incidenten. Om in aanmerking te komen voor een VCA**-certificering, hebben wij aantoonbaar bewijs geleverd en voldoen wij aan de gestelde eisen.

Wij willen veilig en gezond werken als deskundige en betrouwbare opdrachtnemer. Met dit certificaat werken we doelmatig, slim én veilig aan een betere toekomst voor onze klanten.

Smarter focus. Brighter tomorrow.

Sitemap