Batenburg Energietechniek vertelt over KortSluitRing® op CIRED 2021

 

Het toonaangevende evenement waar de energie distributie Community om de twee jaar op verschillende locaties in Europa bijeenkomt is CIRED. De CIRED conferentie en tentoonstelling biedt wereldwijd perspectief en participatie. De 26e Internationale Conferentie & Tentoonstelling over Elektriciteitsdistributie zal dit jaar digitaal worden gehouden, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om overal ter wereld deel te nemen, allemaal met uw eigen device.

CIRED 2021 is uw kans om nieuw onderzoek, ideeën en initiatieven te horen; en interactie met honderden belangrijke beslissingsleiders op het gebied van elektriciteitsdistributie. U krijgt de kans om te netwerken met een breed scala aan afgevaardigden uit de nuts-, product-, advies-, service- en zakelijke sectoren van de distributie-industrie.

Batenburg Energietechniek op CIRED 2021

Batenburg Energietechniek zal deelnemen aan de CIRED 2021 met een digitale kennissessie. Deze sessie zal plaatsenvinden op donderdag 23 september van 09:00-10:30 uur. Onze collega Joost van der Poel zal hier meer vertellen over onze KortSluitRing® voor betere veiligheid in het laagspanningsnet. Deelnemen aan deze sessie? Meld je hier aan.

KortSluitRing®

Door de situatie met teruglevering in het laagspanningsnet is er een omstandigheid ontstaan waardoor in de montageput een enkelzijdige aarding of afschakelen niet meer veilig is, er kan te allen tijde een teruglevering via een woning of kantoor gebeuren door de aanwezige zonnepanelen of energieopslag. Batenburg Energietechniek heeft in samenwerking met onze partners de KortSluitRing® ontwikkeld, getest volgens de normen en er is nu een “patent pending”. Bij gebruik in de montageput van de KortSluitRing® heeft u een veilige zichtbare kortsluitveiligheid aangebracht en is veilig werken weer mogelijk. Zie YouTube voor meer informatie of vraag een demonstratie aan in uw eigen montageput.

Lees hier meer over de KortSluitRing® of bekijk de video hieronder:

KortSluitRing®

Sitemap