Batenburg zorgt voor kabelverbinding 50 kV kabelsystemen Alliander

Clean Energy

Batenburg gaat voor de 50 kV kabels van Alliander de kabelgarnituren leveren aan Twentsche Kabelfabriek (TKF). Alliander en TKF hebben namelijk een meerjarige raamovereenkomst getekend Door deze overeenkomst wordt de doorlooptijd van leveringen korter waardoor projecten die bijdragen aan de energietransitie sneller kunnen beginnen.

Afgelopen week werd het eerste gezamenlijke hoogspanningsproject afgerond, als onderdeel van de meerjarige samenwerking. Onze oplossingen voor deze overeenkomst bestaat onder andere uit het leveren van 72,5kV  EST eindsluitingen, MSA moffen, en CONNEX Gr. 4 stekers van Pfisterer. Met deze oplossingen werken we de komende jaren mee aan de optimalisatie en verduurzaming van het elektriciteitsnetwerk. Samen met al onze partners zorgen we voor een veilig en duurzaam energienet.

Betrokken partijen:

Kabelleverancier: TKF
Uitvoerder: Qirion
Montage: Volker Energy Solutions onderdeel van Visser & Smit Hanab

Elektrificatie

De verandering van vraag en aanbod van energie zorgt voor druk op het elektriciteitsnet. Netbeheerders staan voor een uitdaging om alle werkzaamheden op tijd en conform de hoge kwaliteitseisen die er worden gesteld uit te voeren. Dit allemaal om klanten nu en in de toekomst te kunnen blijven voorzien van elektriciteit.

De juiste kabelverbinding

Batenburg zorgt als energiepartner voor de juiste kabelverbinding. Met onze kennis en ervaring adviseren wij de kabelfabrikant om de juiste keuze te maken en daarnaast bieden wij ondersteuning aan de uitvoerders en monteurs bij de installatie van het Pfisterer garnituur, hiermee zorgen wij voor een betrouwbare en duurzame verbinding, waarmee het energienet nog jaren vooruit kan. Smarter focus. Brighter tomorrow.

Bron fotografie: Volker Energy Solutions

Sitemap