Cembre componenten nu beschikbaar via database 2Ba

Cembre componenten nu beschikbaar in database 2Ba


Batenburg Energietechniek is vanaf vandaag gestart met het distribueren van data van het fabricaat Cembre via 2Ba. Dit betekent dat relaties op uniforme wijze over actuele product- en/of handelsinformatie van Batenburg Energietechniek kunnen beschikken op basis van ETIM-classificaties.

2Ba

2Ba is een neutrale datadienst waar alle technische kenmerken en handelsgegevens van producenten en groothandels uit de installatiebranche zijn verzameld in één database. Voor alle partijen is dagelijkse uitwisseling van data met 2Ba mogelijk zodat altijd de meest actuele data beschikbaar is.

Uw selectieprofiel

Bent u geïnteresseerd in onze data en maakt uw organisatie al gebruik van 2BA? Voeg ons dan toe aan uw selectieprofiel om op de hoogte blijven van al onze updates. In de toekomst worden er nieuwe merken en producten aan het huidige productenpakket toegevoegd.

Bent u nog geen gebruiker van 2BA maar wel geïnteresseerd in beschikbare productdata van technische componenten binnen uw branche? Kijk dan op de website van 2BA via de zoekfunctie Unifeed.

Sitemap