Verbindingen met traploze afbreekbouten - SICON

Verbindingen met traploze afbreekbouten - SICON

Schroefverbindingen zijn veilig, kostenefficiënt en eenvoudig te installeren. Geen wonder dat de populariteit blijft groeien. SICON boutverbindingen zijn gebaseerd op uitgebreide expertise van Pfisterer in contacttechnologie. Innovaties, zoals traploze breekbouten met oneindige aanpassingsmogelijkheden, combineren technische en praktische voordelen voor een maximale contactkwaliteit.

Ervaring en innovatie voor de beste verbinding

Dankzij de gepatenteerde, traploze breekbouten van Pfisterer is installatie nog nooit zo eenvoudig geweest. Ze zorgen ervoor dat elke geleider (of het nu koper of aluminium, massief of gevlochten, rond of sectorvormig is) zo effectief mogelijk wordt aangesloten en garanderen dat de monteur er zeker van is dat de installatie geslaagd is. Uniek: SICON-connectoren kunnen direct en geïsoleerd gebruikt worden gebruikt en zonder verdere aanpassingen aan de kabel.

Eén SICON vervangt 98 persverbindingen

In tegenstelling tot de perstechnologie is het assortiment SICON-connectoren aanzienlijk kleiner. In plaats van voor elke geleider één huls nodig te hebben, bieden we acht standaardvarianten aan, waardoor monteurs een oplossing hebben voor elke situatie op de bouwplaats. Dit ontlast de opslagfaciliteiten en transportprocessen enorm. SICON-verbindingen worden gemonteerd met een standaard ratel met een zeshoekige bit, dus u heeft geen persgereedschap nodig.

 

Voordelen

  • Betrouwbare verbinding voor alle geleiders
  • Optimale contactkracht voor alle geleiders
  • Geen schade aan individuele strengen
  • Te installeren met standaard gereedschap
  • Breed toepassingsbereik

Bekijk ook eens de productcatalogus van Pfisterer

Productcatalogus

Verbindingsmoffen voor middenspanningskabels

Hybride koudkrimpverbindingen met SICON boutverbindingen

De koudkrimpverbindingen van Pfisterer voor middenspanningskabels zijn betrouwbaar en duurzaam. De combinatie van koudkrimpverbindingen en SICON-schroefverbindingen zorgt voor installatiegemak, betrouwbare kabelverbindingen en uitstekende isolatie-eigenschappen. Elke verbindingsset bevat alle benodigde componenten voor het aansluiten van eenaderige middenspanningskabels.

Zeer goede isolatie

Het koudkrimplichaam is gemaakt van duurzaam siliconenrubber en combineert een hoge mechanische sterkte met uitstekende elektrische eigenschappen. De siliconen behoudt zijn natuurlijke flexibiliteit gedurende de gehele levensduur. Zo zorgt de verbinding te allen tijde en afhankelijk van de temperatuur voor de vereiste totale isolatiesterkte en constante druk op de kabel. De krimpkous voor buitenisolatie is UV- en weerbestendig, waterdicht en bestand tegen aardalkaliën.

De kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door continue testprocessen in de productie. De koudkrimpproducten zijn getest volgens de HD 629 norm.

Leveringsomvang bevat:

  • SICON geschroefde connector
  • Koudkrimplichaam met geïntegreerde elektroden voor veldbesturing
  • Scherm verbindingscomponenten
  • Warmtekrimpende buitenmof
  • Reinigingsdoekjes, schuurpapier, vet, etc.

Nieuw: Afsluitingen voor middenspanningskabels

Koudkrimpende eindsluitingen met SICON-kabelschoenen

Pfisterer-aansluitingen zijn gemaakt van zeer resistente siliconen en zijn betrouwbaar en duurzaam. Ze zijn bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden, zijn UV-bestendig en behouden bij een breed temperatuurbereik dezelfde isolatiesterkte en constante druk op de kabel. De hydrofobe eigenschappen van de siliconen beschermen tegen vervuiling. In combinatie met SICON geschroefde kabelschoenen zijn PFISTERER-aansluitingen voor middenspanningskabels eenvoudig te installeren en zorgen ze voor betrouwbare kabelverbindingen en uitstekende isolatie-eigenschappen.

Sitemap