Slim modulair ontworpen OV verdeelkasten

Wij zijn leverancier van OV verdeelkasten en al jaren gespecialiseerd in engineering, het samenbouwen en leveren van verdeelkasten voor de openbare ruimte. Deze leveren wij in verschillende uitvoeringen, zowel in RVS als in kunststof met een IP-2X- of Halyester verdeelinrichting met diverse mogelijkheden.

De verdeelkasten vormen een essentieel onderdeel van de elektrische distributie-infrastructuur. Denk hierbij aan het energienetwerk in gebouwen, voor straatverlichting en laadsystemen voor elektrische auto`s.

Het distributiesysteem in onze kasten is gebaseerd op een doordacht, compact en modulair ontwerp. Middels het flexibele railontwerp kan de ruimte in de kasten worden geoptimaliseerd voor elke toepassing. Dit maakt een eenvoudige installatie mogelijk van het laagspanningsdistributiesysteem, zoals schakelapparatuur, connectoren en een breed scala aan accessoires, een en ander afhankelijk van uw situatie.

Veiligheid en ontwerp

Modulair

De uitdaging is om een kast te ontwerpen die voor meerdere doeleinden inzetbaar is. Omdat deze kast modulair is ontworpen, is hij breed inzetbaar. De kast is eenvoudig te installeren.

Meer nieuws

Sitemap