Watt Nieuws | Efficiënt monteren van kabels in elke omgeving

Maandelijks wordt er gefocust op een van onze slimme oplossingen bij 'Watt Nieuws'. Deze maand introduceren onze collega’s Joep van de Pasch & Ingmar van Boven een slimme oplossing voor het efficiënt monteren van kabels in elke omgeving.

Ellis Patents kabelblokken kunnen op meerdere manieren worden gemonteerd: op de vloer, rails of op een kabelbaan. Watt nieuws is dat sinds kort Batenburg Energietechniek ook kabelbanen levert. Zo zijn wij leverancier van Vantrunk kabelbaan systemen. Eén van hun systemen is de speedway, die door hun nieuwe design 7,5% meer gewicht kunnen dragen dan ontwerpen met een C-profiel. Ook monteren ze 60% sneller dan hun geïntegreerde koppelstukken. Deze kabelbaan is leverbaar in verschillende afwerkingen, zoals RVS of gegalvaniseerde varianten. En is hierdoor in elke omgeving toepasbaar.

Meer informatie over onze kabelbaan systemen?

Benieuwd naar wat Joep en Ingmar nog meer te vertellen hebben over de kabelbaan systemen van Ellis Patents? Bekijk dan onderstaande video. Voor meer informatie over het aanbod van Batenburg Energietechniek kun je terecht op onze productpagina.

Bekijk on kabelbaan systemen

 

Sitemap