Batenburg energietechniek vernieuwt schakeltuin moerdijk

 

Er is een verandering gaande op energiegebied in Nederland. We stappen massaal over naar stroom afkomstig van windmolens en we verbruiken door de huidige technologieën meer stroom per persoon. Veel schakeltuinen zijn al jaren in bedrijf, maar zijn aan uitbreiding en /of renovatie toe en er moeten nieuwe schakeltuinen bijkomen.

Voor bijvoorbeeld de 150kV schakeltuin in Moerdijk hebben wij geleiderbuizen geleverd. Hierbij hebben we de inkoop en engineering voor onze rekening genomen. Het bewerken en installeren van deze buizen is uitgevoerd door onze partner Dick van Campenhout.

Ontzorgen

De afgelopen 2 jaar hebben wij niet stil gezeten. We hebben al verschillende projecten mogen leveren, waarbij de vraag is naar meer kennis en service. De focus ligt hier op het ontzorgen van de klant. Wij kunnen nu componenten leveren binnen een compleet pakket van engineering, levering én installatie. En waar nodig is zijn we niet schuw om een breder pakket te leveren. Zowel buizen als flexibele geleiders kunnen we uit voorraad leveren, op maat maken en laten installeren.

Energietechnische oplossingen

De aluminium en bronzen stationsklemmen zijn geschikt voor de gebruikelijke spanning t/m 245 kV maar ook bruikbaar voor spanning tot maar liefst 550 kV. Deze componenten zijn koppelingstukken voor het aansluiten van overheadlijnen tot en met de transformators. En alles wat hier tussen zit, denk aan: schakelaars, scheiders, aarding, eindsluitingen en zowel stroom- als spanningstransformatoren. In de volledige schakeltuin kunnen deze klemmen worden toegepast. De klemmen zijn zowel binnen als buiten toepasbaar.

Binnenkort zal er meer informatie over klemmen te zien zijn op onze website en voor meer vragen kunt u terecht bij Hans van Hoorn.

Sitemap