Betreedbaar transformatorstation

Voor dit project waren wij te gast bij een producent in sappen en smoothies. We plaatsen hier een transformatorstation in opdracht van firma De Kock Elektro. Bij dit project gaat het  om een transformatorstation, gecombineerd met laagspanning-, middenspanningsinstallaties.

Betreedbaar transformatorstation

De eindklant heeft een 10 MVA aansluiting nodig voor zijn productiemachines. Daarom worden er twee 2500 kVA transformatoren geplaatst en aangesloten op een hoofdverdeler van 4000 ampère. Deze installaties worden geplaatst in een betreedbaar transformatorstation bestaande uit maar liefst 5 verschillende betreedbare ruimtes. twee transformator ruimtes, één laagspanningsruimte, één middenspanningsruimte voor de klant en één middenspanningsruimte voor het netwerkbedrijf.

De Kock Elektro

Henri de Kock van De Kock Elektro zegt hier het volgende over:  “de meerwaarde van Batenburg Energietechniek in dit project is dat ze ons helpen met het totaalconcept. Van gebouwen, transformatoren, middenspanningsinstallaties, laagspanningsinstallaties en de bekabeling.”

Sitemap