Railkokersysteem voor producent

Meer informatie?

In opdracht van Weernekers Elektro bv en de paneelbouwer van ABB zijnde S&P paneelbouw uit Elst hebben wij een indrukwekkende railkoker-installatie mogen leveren bij een groot productiebedrijf in Almere.

Via twee railkokersystemen van 3200A zijn er verbindingen gemaakt vanaf de transformatoren naar de hoofdverdeler van ABB/S&P. Zoals te zien is op de foto, wordt er dankzij ons railkokersysteem gebruik gemaakt van haakse hoeken. Via deze wijze is het een stuk compacter bouwen dan met kabel.

Railkokersystemen

Railkokersystemen

In de productiehal is gekozen voor diverse railkokersystemen met aftakkasten. Op deze manier vermijdt men het leggen en aansluiten van een grote hoeveelheid kabels. Op een lengte railkoker zit elke 1 meter een aftakopening. Op deze aftakopening kan een aftakkast geplaatst worden voor het voeden van een machine. Het is uiteindelijk een flexibele manier van installeren zonder dat op voorhand al precies vast moet staan waar de machines komen. Daarbij is uitbreidingen in de toekomst eenvoudig te realiseren.

Graag bedanken wij Weernekers Elektro bvABB en S&P paneelbouw voor de fijne samenwerking in dit project. Dankzij de korte lijnen in de communicatie met ABB/S&P is er zeer efficiënt te werk gegaan.

Sitemap