Cembre

Batenburg is leverancier in de Benelux van Cembre. Cembre is dé toonaangevende Italiaanse fabrikant en een van de grootste Europese fabrikanten van persverbinders en aanverwante installatiegereedschappen.

De combinatie van uitgebreide kennis op het gebied van verbinders, een sterke R&D-afdeling en voortdurende innovatie in fabricagetechnologieën en productspecificaties, stellen Cembre in staat om snel in te spelen op een steeds veeleisender wordende markt voor hoogwaardige producten die betrouwbaar, duurzaam en veilig zijn.

Een breed productgamma, een deskundig en efficiënt internationaal verkoopnetwerk en een scherpe focus op de behoeften van de klant vertegenwoordigen de sterke punten van de Cembre Group en zorgen voor een aanzienlijk concurrentievoordeel in een voortdurend evoluerende wereldmarkt.

Cembre levert inmiddels alles op het gebied van kabelconfectie. Denk hierbij aan kabelschoenen, persvinders, persgereedschap, kabelidentificatie, bundelbanden, geïsoleerde verbinders, adereindhulzen, oplossingen voor rail en markering- en labelsystemen. De producten zijn gecertificeerd naar Europese normen en DIN maten.

Uw Cembre oplossing bij Batenburg Energietechniek

Batenburg Energietechniek is gecertificeerd importeur en distributeur van het  Cembre assortiment. Het motto van Cembre is "Making the right connections". Dit wil zeggen dat alle producten getoetst worden aan strenge kwaliteitsnormen. Daarnaast worden ze uitvoerig getest. Ook de bijbehorende gereedschappen moeten voldoen aan de eisen gesteld door DIN en ook bijvoorbeeld Ul, VDE en RU.

Kabelverbinders van Cembre

Het assortiment van Cembre wordt volledig in eigen beheer gefabriceerd. Dit assortiment bestaat uit:

Het magazijn van Cembre is modern en lean. Zo reageren wij samen met Cembre snel op vragen uit de markt. Hiermee waarborgen wij snelle levertijden. Wij zijn ook in staat om trainingen en opleidingen te organiseren voor het productgamma van Cembre. Wilt u meer weten? Kijk rond op onze website of die van Cembre en neem contact met ons op.

Website Cembre

Algemene catalogus Cembre

Bekijk de oplossingen van Cembre voor de industrie.

Algemene catalogus Cembre

Rail catalogus Cembre

Bekijk de oplossingen van Cembre voor de railinfrastructuur.

Rail catalogus Cembre

Bekijk Cembre nieuws

Bekijk onze nieuwsberichten
Sitemap