Batenburg Energietechniek behoudt PSO trede 3

Nieuws

Sociaal ondernemen

Onlangs hebben wij het certificaat voor Trede 3 behouden op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! Sociaal ondernemen staat bij ons sinds jaar en dag centraal. Wij geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een eerlijke kans op werk. Want juist wanneer je in een kwetsbare positie zit, maakt een stabiele baan het verschil. Het certificaat bevestigt onze focus op inclusief werkgeverschap.  

Naast het bieden van werk, maken wij bewust de keuze om zoveel mogelijk producten en diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde bedrijven. 

PSO

De PSO, een keurmerk van TNO, is een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument dat sociaal ondernemerschap objectief meet en zichtbaar maakt. De toetsing is onafhankelijk en wordt uitgevoerd door een gecertificeerde instelling.  

Het PSO-keurmerk kent vijf prestatieniveaus: de Aspirant-status, Basistrede, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Met deze Trede-benadering kunnen organisaties groeien op de Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving. 

Batenburg Energietechniek behoudt de positie op Trede 3 van de PSO-Prestatieladder. Dit betekent dat wij voorop lopen als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Ook in vergelijking met organisaties van eenzelfde omvang hebben wij nu (in)direct meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons team. 

Maak het verschil

Wij geloven in sociaal ondernemen. Wil jij ook het verschil maken? Ga voor meer informatie naar www.pso-Nederland.nl.

Ons nieuwe certificaat is terug te vinden via deze link of op onze certificaten pagina.

Sitemap