Transformator voor HS station

Batenburg Energietechniek heeft samen met haar leverancier Kolektor ETRA dit jaar twee 120/140MVA ONAN/ONAF transformatoren geleverd voor Enduris B.V./DNWG.

Vermogenstransformatoren

Door enorme toename van grote zonneparken in de gemeente Borssele heeft men besloten om deze transformatoren aan te schaffen. Deze week wordt de tweede transformator geplaatst en aansluitend opgebouwd bij HS station te Borssele. Kolektor Etra levert al meer dan 85 jaar wereldwijd transformatoren t/m 500MVA en Batenburg Energietechniek heeft gedurende haar 12 jarige vertegenwoordiging al meer dan 75 vermogenstransformatoren geleverd op de Nederlands markt variërend van 13 t/m 240MVA. De actieve samenwerking met klant en leverancier vanaf de aanvraag tot de oplevering en het plezier, de energie waarmee we dit hebben gedaan maakt dit mooie project tot een succes.

Enduris

Enduris B.V. is de netbeheerder in de provincie Zeeland. Enduris zorgt voor de aanleg, het onderhoud en de ontwikkeling van de Zeeuwse gas- en elektriciteitsnetten. Enduris staat voor veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt beheer van deze netten. Het hoofdkantoor van Enduris staat in Goes. Meer informatie vindt u op www.enduris.nl

Sitemap